Přeskočit na hlavní obsah

UDÍLENÍ CENY NEPLEJTVÁK 2021

Jako v předchozích letech i letos budeme udílet cenu NEPLEJTVÁK, na což se velice těšíme, protože udílení těchto cen je pro nás všechny vždy známkou toho, že na poli veřejných zakázek je čím dál tím víc zadavatelů, kteří postupují transparentně a ekonomicky a my jsme moc rádi, že je za to můžeme odměnit.

Letos jsme si ale říkali, že třeba existuje nějaký výjimečný počin, který Vás ve veřejných zakázkách mile překvapil a myslíte si, že z postupu zadavatele by si mohli ostatní vzít příklad, nebo se jedná o Váš jedinečný počin a chcete se pochlubit. Právě proto jsme letos zavedli novou kategorii - NEJLEPŠÍ POČIN VE VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH. 

Svůj tip nám můžete napsat ZDE.

Pokud Vás zajímá blíže, co je vlastně NEPLEJTVÁK a jak se tato myšlenka zrodila, můžete se podívat na NEPLEJTVÁKův web ZDE.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Víte co je Neplejtvák? Ne? A chcete to vědět?

Neplejtvák je ocenění pro pro veřejné instituce za výjimečné ukazatele své práce ve veřejných zakázkách. Zajímá Vás více? TADY si o tom můžete přečíst víc informací, pokud máte zájem.  Na základě dat zIndex udělujeme každý rok ocenění Neplejtváka v několika kategoriích a v letošním roce jsou to kategorie KRAJE - která byla předána již v průběhu září ve Zlínském kraji, VELKÁ MĚSTA a MALÁ MĚSTA, které se budou vyhlašovat a udělovat v průběhu října 2020. Pokud nechcete přijít o aktuální informace z udílení cen Neplejtváka, sledujte stránku www.neplejtvak.cz

Pořídili jsme si Hlídacího Psa!

  Máme velkou novinu! Od poloviny letošního února jsme si pořídili velkého pomocníka do týmu - Hlídacího Psa! A co je na tom ještě lepší? Že Vy ho můžete mít také :)  Jedná se o pomocníka, který Vám po dobu 30 dnů hlídá Vámi označenou veřejnou zakázku a ještě, na základě Vámi nastavených 5 klíčových slov, Vám každý den pošle informaci o tom, zda byla uveřejněna zakázka, ve které bylo některé z těchto slov použito. Natočili jsme pro Vás i krátké video, kde Vám tuto funkcionalit představíme více: Představení Hlídacího Psa.